top of page
omslagwebsitespiegel.jpg

XAnder's feest der verbinding

Work hard, play hard. Iedereen is tijdens deze bizarre periode hard aan het werk, maar wordt er nog wel genoeg gespeeld, gezongen, gefeest en gelachen? Het is tijd om heerlijk samen met je collega's te genieten en ouderwets het leven met elkaar te vieren. 

Mis jij je collega's ook zo?

Het samenwerken met elkaar?

De verbinding?

De synergie?

De teamspirit?

Het lachen en plezier maken met elkaar?

Juist in deze tijd is het belangrijker dan ooit om met elkaar verbonden te blijven. Om naast noeste arbeid samen ook plezier te blijven maken. Samen te lachen, te zingen, te dansen en te proosten op het leven. Even gezamelijk te kunnen ontspannen, zodat je er weer tegenaan kunt. Vertier zorgt altijd weer voor heldere momenten waar nieuwe inzichten en ideeën worden geboren.

Geen COVID, geen werk, maar gewoon het ouderwetse gevoel van lol hebben met elkaar ervaren.

Al meer dan 25 jaar inspireert het Xander om mensen te vermaken. Om ze te verbinden. Om iets te creëren waardoor mensen positief worden geraakt. Met als ultieme doel om ze blij te maken.

De nieuwe wereld speelt zich vooral online af en daarom introduceert Xander nu:

Xander's feest der verbinding

Xander.jpg

''fun en vertier is wat we nodig hebben om met elkaar verbonden te blijven.''

- Xander de buisonjé

Banner website.jpg

Hoe werkt het?

1. AANVRAAG

Je dient jouw aanvraag in voor een online meeting met Xander met of zonder box

4. Box

De box wordt gevuld, gecustomized, met liefde ingepakt en verstuurd.

2. Afspraak

Via een telefonische afspraak bespreken wij jouw wensen.

5. Voorbereiding

Xander zorgt ervoor dat zijn piano gestemd is, zijn mooiste pak klaar hangt en bereidt zich tot in de puntjes voor.

3. Prijsopgave

Je krijgt een definitieve offerte (en betaalt deze :) )

6. zoom meeting

De box wordt bij jou en jouw collega's, vrienden etc. bezorgd.

Let the ''meeting'' begin!

De borrelboxen

ABout Xander

BOX 0

Heb jij als bedrijf al een geweldige box die je naar jouw medewerkers kunt sturen? Of hou je het liever klein? Dat kan! In dit pakket zal Xander zorgen voor een muzikale omlijsting van jullie event en samen met jullie een digitaal feest bouwen. 

Box 1

Tien teammeetings op een dag, een digitale hei-sessie of een brainstorm die de gehele werkdag in beslag neemt? Neem de tijd om deze dag samen met Xander muzikaal te onderbreken. Door samen een half uurtje te lachen en te feesten, zorg je voor heldere momenten die nieuwe inzichten en creatieve ideeën met zich meebrengen. De box bevat een snack, something to give you energy & genoeg gadgets om een klein feestje te bouwen.

BOX 2

Op zoek naar de ideale invulling voor een vrijmibo? Wil je samen met jouw team proosten op de prestaties die jullie als team behaald hebben? Go for box 2! Samen proosten, lachen, feesten, zingen en vooral: verbinden. De box bevat een hapje en een drankje, feestgadgets, een mondkapje (voor de quiz) en nog veel meer om de werkdag/werkweek feestelijk af te sluiten. Cheers! 

BOX 3

Big, bigger, biggest. 

Een interactief livestream programma dat helemaal naar wens kan worden samengesteld. Optredens van Xander en andere artiesten en cabaretiers, een wetenschappelijke lezing over gedrag en geluk, een bingo, een op maat gemaakte openingsfilm en een interview met de CEO. Medewerkers kunnen via groep videocalls en live deelnemen, verzoeknummers indienen, meespelen met spellen, etc. We verbinden en vieren samen een feestje!

ABout xander

Xander is bekend van Volumia! Hou me vast en Afscheid. Ook na Volumia! één van de meest populaire artiesten van Nederland. Naast succesvolle zanger, gevestigd presentator en TV-persoonlijkheid dankzij mega producties als vrienden van Amstel Live!

xander_3108_edited.jpg

Aanvraagformulier

FAQ

Hoe ontvangen mijn medewerkers de box?

De boxen worden verstuurd via PostNL. Elke box heeft zijn eigen track en trace code en zo kunnen we goed in de gaten houden of elke medewerker zijn/haar box thuis heeft ontvangen. 

 

Kan ik er zelf items aan toevoegen?

Tuurlijk! Bel ons vooral en we bespreken graag alle mogelijkheden. Niets is te gek! 

Hoe wordt het geluid verzorgd?

Adje, de geluidsman van Xander, is aanwezig tijdens elk feest van Xander. Hij zal er voor zorgen dat het geluid perfect bij iedereen zijn of haar huiskamer inkomt. 

Kan ik input geven voor de quiz?

Natuurlijk. 'Petje op, petje af' is het allerleukste als de quizvragen (ook) op het bedrijf zijn afgestemd. Kom maar op!

Kan Xander ook vanuit een locatie de show geven?

Yes. In principe is zijn studio de thuisbasis voor de optredens, maar een locatie behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.  

 

Kan hij verzoek nummers spelen?

Bring it on. 

Wat is zijn repertoire?

Van Nederlandse tot buitenlandse hits en van ballads tot feest. Alles kan! 

Kan ik een werknemer is het zonnetje zetten?

Oh yes! Een extra woordje voor de secretaresse, een interview met de CEO of de prijs voor werknemer van het jaar, roept u maar!

Wat gebeurt er wanneer een box niet aankomt?

Laat het ons vooral weten en wij zorgen dat het wordt opgelost. 

 

Mogen we ook eigen boxen versturen en alleen gebruik maken van Xander als entertainer voor het programma?

Yes! Als Xander er dan ook eentje kan ontvangen, zo kan hij samen met de groep écht feest maken. 

bottom of page